Miben segít Neked a ZYTO™ ÁLLAPOTFELMÉRÉS?

A bioenergetika az élő rendszerekben jelenlévő energiaáramlással dolgozik. A szervezetben jelenlévő, a szervezet által termelt energia az egész testben bizonyos „utakon”, csatornákon halad keresztül, ezek az úgynevezett meridiánokon. A meridiánok mentén, a bőr felszínén találhatóak maguk az akupunktúrás pontok, melyeken keresztül mérhetőek és megváltoztathatóak ezek az energia áramlások.

A bioenergetikai szűrőeszközökkel, mint a ZYTO szkenner, ezek a pontok digitális jelekként mérhetők, elemezhetők, így segítségükkel képesek vagyunk arra, hogy meghatározzuk azokat a biológiai koherenciákat, amelyek támogató hatással lehetnek működéseinkre. Ezt a folyamatot biokommunikációnak hívjuk.

Kik használják?

A ZYTO szkenner adta lehetőséggel azok élnek, akik tudatos, proaktív életmódod folytatnak és öngondoskodóak. Azok, akik szeretnek rálátni aktuális állapotukra, szervezetük működésének összefüggéseire és arra, mivel támogathatják önmagukat annak érdekében, hogy jobban és egészségesebben élhessenek.

Napjainkban számos technika, módszer, életmód lehetőség ismert mindannyiunk számára. Mégis nehéz kiválasztani azt, hogy ezek közül számunkra mi a leginkább ideális, mivel működik leginkább együtt szervezetünk, finomabb szinteken pedig mi az, amivel érzelmileg és energetikailag vagyunk képesek együttműködni, mi az ami visszasegíti testünket és lelkünket az áhított harmónia és egész-ség állapota felé.

Mit mutat meg?

A különböző szervek és szervrendszerek aktuális egyensúlyi állapotait, illetve az abból való kibillentséget, még mielőtt azok bármilyen kihívás elé állítanának bennünket. Emellett pedig feltárja azokat az érzelmi állapotokat, amelyek leginkább hatással vannak működésünkre testi-lelki szinten egyaránt.

Mit jelent a biokommunikáció?

A biokommunikáció általában az élőlények közötti vagy azokon belüli kommunikáció tudományaként határozható meg, beleértve az állatokat, növényeket, mikroorganizmusokat és gombákat. A ZYTO technológia esetében azonban, amikor biokommunikációról beszélünk, akkor a gép és az egyén közötti kommunikációra utalunk.

Modern korunkban mindenféle gépünk van, amely képes az emberi test mérésére: vérnyomásmérők, elektrokardiográfok, hőmérők, vércukorszint-mérők és így tovább. Tekinthetünk ezekre az eszközökre úgy, mint amelyeken keresztül információt kaphatunk testünk, szervezetünk működéséről, aktuális állapotáról. Bár a ZYTO nem egy diagnosztikai eszköz, mégis széles spektrumon képes visszajelzést adni a különböző szervek és szervrendszerek harmonikus működésének állapotáról és túl ezen az érzelmi stresszorok hatásáról életfolyamatainkra.

Biofeedback érzékelő

Ezekkel a mérőeszközökkel együtt a ZYTO biokommunikációs technológia a biofeedback felmérés egy formája. A biofeedbacken alapuló elképzelés szerint , hogy ha nagyobb a tudatosságunk, rálátásunk a fiziológiai funkciókra, akkor képessé válhatunk manipulálni és befolyásolni ezeket a funkciókat számos módszerrel. Más szóval, minél több információ van a testedről, annál jobb döntéseket hozhatsz, hogy befolyásold az általános wellness állapotodat.

Biofeedback érzékelőként a ZYTO szkenner elektrodermográfiaként van besorolva. Mérése a bőr a csukló, kéz, vagy ujj a vezetőképességén, ellenállásán keresztül képes felmérni a test válaszait, az eszköz által bevezetett ingerekre.

A bőr vezetőképességével és a bőrpotenciáljával ellentétben a bőrrel szembeni ellenállás mértéke a bőr által találkozott ellenállás mértékének mérése, amikor egy áram fut át rajta. A ZYTO szkenner működése az ismert galvanikus bőr válaszon alapul.

Biofeedback és azon túl

A electrodermograph kimutatja a különböző területeken hatást kifejtő stressz állapotokat, hogy segítsen az embereknek tudatosan kezelni a különböző kihívások által előidézett állapotokat, a számukra releváns eszközök által. A galvanikus bőrreakció révén a ZYTO túlmutat a technológia korlátozott alkalmazásán azáltal, hogy bemutatja az úgynevezett virtuális tárgyakat (biomarkereket) a testnek.

A virtuális elemek (biomarkerek) a fizikai elemek digitálisan kódolt ábrázolásai. Ezeknek az elemeknek a külső bevezetése a testbe a szkenner által kiváltja a szervezet reakcióit és megmutatja hogyan reagálnak azokra a test különböző rendszerei, illetve azt is, hogy milyen kiegészítések által van lehetőségünk ezekkel szemben testünkben egyensúlyi állapotot teremteni.

A ZYTO biokommunikációs technológia segít megfontolni a biológiailag koherens konkrét wellness lehetőségeket (proaktív életmód eszközei, a természetgyógyászat körébe tartozó különböző terápiák, illetve az általános egyensúlyi állapotunkat szolgáló módszerek és technikák ajánlása által). Számos adatpontot biztosít a kliensek számára, melyek alapján döntéseket hozhatnak jóllétük támogatása érdekében. Mivel az adatok közvetlenül a szervezetből származnak, nagyon pontosak és személyre szabottak.

A ZYTO Balance rendszert használó szakemberek gyakran megjegyzik, hogy a ZYTO szkennelése lehetővé teszi számukra, hogy olyan fontos kérdéseket tegyenek fel klienseik számára, amelyeket soha nem gondoltak volna, így szélesebb rálátást nyernek az aktuális egyensúlyi állapot kibillentségeiről.  

Információk forrása:
Zyto.com

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Osszd meg Facebookon
Megosztás itt: email
Küldd el emailben
Védett tartalom!