Női illatélmény est – fókuszban a nőiség támogatása illóolajokkal

Dátum/Időpont
2020/08/05/
18:00 - 20:00


Nőként és terapeutaként is szenvedélyesen kutatom azokat a lehetőségeket, amelyekkel mi nők támogatni tudjuk önmagunkat testi-lelki szinten egyaránt.

Számos szerepben létezünk, feladatok sokasága jelent kihívást a mindennapokban, miközben sajátos, ciklikus életritmusunk önmagában determinál számunkra különböző belső állapotokat, melyek persze a külvilágra is visszahatnak.

Fizikai szinten is hullámzó áramlásban létezünk. Testünk olyan állomásokra érkezik élet utunk során, ahol más és más folyamatok hívnak bennünket belső munkára, vagy épp állítanak minket kihívások elé.

Nem mindig könnyű mindezeket összeegyeztetni, mégis mind törekszünk a harmóniára és megoldásokat keresünk, folyamatosan bővítve eszköztárunkat.

Mindig természetes megoldásokra törekszem. Rajongom azért a könnyű és élményszerű életmódért és életútért, amit az olajok jelentenek számomra. Nőként, anyaként egyszerűen, de hatékonyan kezelhetem vele azokat a problémákat, amelyekkel egy nő a hivatásában, a magánéletében, anyaként, társként szembesülhet fizikai vagy érzelmi szinten. Mindenre van olajom – és ezt a tapasztalatot szívesen átadom neked is!

Várlak szeretettel, hogy szeretnéd megtudni hogyan működnek egy nő mindennapjaiban az illóolajok, milyen eszközkészletet jelentenek, milyen területekre vonhatók be, milyen támogatást adnak, illetve hogy mennyire egyszerűen és hatékonyan alkalmazhatjuk őket és a bennük sűrűsödő kémiai vegyületek jótékony hatásait miként fordíthatjuk önmagunk javára.

Az előadás 2500,-
(amennyiben rendelkezel már doTERRA ID számmal, vagy van tanácsadó, aki segít téged)

A részvétel számodra ingyenes, ha:

– VIP közösségemhez tartozol – nálam regisztrált doTERRA tag vagy
– Szeretnél regisztrációddal az ILLABEREK vonalához kapcsolódni a későbbiekben.
– Fogalmad sincs mi az az ID szám, meg regisztrált doTERRA tag, de érdekel a terápiás tisztaságú illóolajok mindennapos alkalmazása és a természetes megoldások

Ha szeretnél résztvenni, küldd be jelentkezésed!

Védett tartalom!