Rólunk

Az Illaberek életmód műhely azoknak a városi nőknek jött létre, akik tudatosak abban, hogy életüket a természetes öngondoskodás és a naturális megoldások jellemezzék. A célunk, hogy önismereti, önfejlesztési lehetőséget, s emellett gyakorlatban alkalmazható eszközöket adjunk. Terápiás tevékenységünk a természetgyógyászat erőforrásaiból merít. Jellemzően mozgásterápiás, fito- és aromaterápiás, speciális női, jóga, meditáció és relaxáció programok, workshopok, tanfolyamok által szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy teljes, önazonos, természetes és eredményes élethez kísérjük vendégeinket, klienseinket.

Az Illabereket egy olyan térnek álmodtuk meg, ahol kiléphetünk a hétköznapok megszokott rutinjaiból és elengedve a megszokott kereteket útra kelhetünk belső erőforrásaink, készségeink és képességeink ébresztésének irányába, s ahol felvértezhetjük magunkat mindazokkal a módszerekkel és technikákkal, amelyek konstruktív hozzájárulást jelenthetnek a számunkra ideális élet megteremtéséhez.

Hangsúlyosan a nőket kívánjuk segíteni abban, hogy a mai modern világban, ami nem kedvez a női sajátosságok megélésének, kifejezésének megtalálják azt az egyensúlyt, ahol a női minőségekkel való ciklikus együtt áramlás együttműködik a modern élet elvárásaival.

Ez a tér, amit megteremtünk spirituális mázaktól, sallangoktól mentesen segíti a nőket, nem nélkülözve a tudományos, szakmai alapokra helyezett előadások, tanítások és egyéni munkák során se a szellemi minőségek, belső munkák jelentőségét és erejét.

Regősvölgyi Regina

természetgyógyász
alternatív mozgás és masszázs terapeuta
jóga és meditáció oktató
Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagja

Az életem és a hivatásom sosem vált el élesen egymástól, hatott egyik a másikra, formálták, alakították egymást. Egy autóbalesetet követően rehabilitációs céllal kezdtem el jógát tanulni 2004-ben és ettől a pillanattól kezdve folyamatosan képeztem magam. Oktatóvá, mozgásterapeutává, jógaterapeutává, meditáció oktatóvá majd oktatóképző trénerré váltam hazai és nemzetközi képzések résztvevőjeként.

Személyes életem alakulása aztán az áramlás gyakorlatok, a női jóga, a szakrális tanítások irányába fordított és tudatosan kezdtem azért dolgozni, hogy a nőket segítsem. Ennek érdekében természetgyógyászként is folyamatosan képzem magam itthon és külföldön egyaránt, hogy mindazokat az erőket, amelyeket a mozgásterápia, fito- vagy aromaterápia, illetve egyéb alternatív medicina adni tud nekünk, alkalmazhassam, felhasználhassam, továbbadhassam másoknak is, ezzel sokkal komplexebbé és holisztikusabbá téve az általam vezetett programokat.

Célom az, hogy mindazokat a belső térképeket, eszközöket, amelyeket már saját tapasztalataim szerint megrajzoltam, megszereztem, továbbadjam, mások javára fordítsam – hogy hozzájárulás lehessek a modern nők természetes, öngondoskodó életének kialakításához a város betondzsungelében élve is, hogy önmagukat emelhessék fel általuk.

Védett tartalom!