Wellness Tanácsadás

A wellness, maga az öngondoskodás. A jól-lét állapotának tudatos célkitűzése, amiért nap, mint nap következetesen teszünk azzal, hogy odafigyelünk magunkra és olyan eszközöket gyűjtünk magunk köré, amelyek alkalmasak rá, hogy általuk jól és jobba legyünk testben és lélekben egyaránt.

 

A wellness egy életmód program, élet filozófia. Olyan életforma, amely a fizikai és szellemi fittség megtartására és fokozására törekszik azért, hogy életünk minden területén saját elvárásaink szerint a legjobban tudjunk teljesíteni, legjobb módon tudjuk önmagunkat megélni, tehát a legjobbat hozzuk ki önmagunkból.

Holisztikus rendszer, amibe a táplálkozás, a testmozgás, a relaxáció, a masszázs, a minőségi öngondoskodás, én-idő tudatos megtartása, a rekreáció összessége tartozik bele.

A wellness élményhez minden hozzátartozik, ami hozzásegít bennünket ahhoz, hogy kiegyensúlyozottá, derűssé és örömtelivé váljunk, testünket és lelkünket pozitív érzésekkel töltsük meg.

 

Mi történik a wellness tanácsadáson? 

A konzultáció alkalmával végig beszéljük, hogy milyen életterületeken szembesülsz kihívásokkal, milyen jellegűek, miből fakadnak ezek és természetesen azt is, hogy milyen eszközök segítségével lehetséges a szükséges dolgokon változtatni, alakítani, javítani.

Ezeken az üléseken felderítjük, hogy hol van szükség szakértő, képzett támogatásra és az ilyen jellegű kapcsolódást, amennyiben lehetséges szakmai hálónkon belül biztosítjuk.

Természetes megoldásokat kínálunk arra, hogy a hétköznapi testi-, lelki-, szellemi kihívások közepette is megtudd tartani a kontrollt az életed felett. Segítünk benne, hogy személyes eszköztárad bővítsd olyan tudásokkal, amelyek felruháznak a kompetencia érzetével saját-, vagy szeretteid fizikai-, szellemi-, emocionális jóléte felett.

 

A konzultáció ingyenes, de előzetes időpont egyeztetés szükséges! 

Jelentkezz Wellness Tanácsadásra itt:

Védett tartalom!