ZYTO™ KONZULTÁCIÓ

A hivatásom fontos része az, hogy megtaláljuk azokat az illóolajokat, illetve táplálék kiegészítőket, amelyek a legmegfelelőbbek a szervezet aktuális wellness állapota számára. Ebben ma már nem csak az elmúlt évek során felhalmozott tudásom ad támpontokat, hanem egy olyan bio kommunikációs eszköz, amely pontos képet ad a klienseim fizikai-lelki státuszáról.

A konzultáció során folytatott beszélgetésünk és a szkenner által felállított kép alapján holisztikus rálátást nyerünk arra, hogy hogyan, mivel, milyen módon tudjuk kiszolgálni szervezetünk igényeit, valamint milyen szubtilis tartalmakkal támogathatjuk érzelmi életünk szükségleteit.

Terápiás munkámnak mindig is alapköve volt az, hogy a test, a tudat, a lélek között élő kapcsolatot hozzunk létre. Hiszem, hogy az önmagunkkal való kapcsolatvesztés az oka jellemzően a különböző szintű kibillentségeinknek. Nem figyelünk oda a testünkre, nem tudjuk értelmezni, dekódolni üzeneteit, sok esetben egyáltalán észrevenni se, így sokszor nem vagyunk tisztában szükségleteivel. Pedig testünk egy olyan érzékeny jelzőrendszer, amely folyamatosan üzen, s amelyen keresztül érzelmeink is kifejeződnek, rajta lenyomatokat képeznek. Érzelmi életünk, mentális állapotunk leképeződik testünkben, a különböző szervekben, szervrendszerekben és ezáltal befolyásolják azok működését. A fizikai test egyensúlyvesztései, diszkomfortjai pedig visszahatnak érzelmi életünkre.

A ZYTO™ scan számomra egy áthidalása ennek a kapcsolat vesztésnek. Idő megtakarítás az eszköztárunk összeállítása során, így általa előbb léphetünk elvesztett egész-ségünk, egység állapotunk helyreállításának útjára.

Ezeknek a konzultációknak az a célja, hogy megtaláljuk a preferenciákat, amelyek mentén elkezdhetjük felépíteni a kliens számára megfelelő életmódot. Feltérképezzük a területeket, amelyek támogatásra szorulnak, vagy amelyek nagyobb figyelmet igényelnek.

Beszélgetésünk és a szkennelés után összeválogatjuk az illóolajokat, a táplálékkiegészítőket és szükség esetén olyan fizikai- (jóga) és mentális gyakorlatokkal (meditáció, relaxáció), alternatív praktikákkal, természetes megoldásokkal egészítjük ki a folyamatot, amelyek még inkább hozzásegítenek ahhoz, hogy a kliens megérkezzen a számára ideális test-lelki állapotba.

HOGYAN ZAJLIK A SZKENNELÉS?

A ZYTO™ Balance biokommunikációs vizsgálat egyszerű és fájdalommentes folyamat, melynek során finom impulzusok kerülnek a szervezetbe több bemeneti csatornán keresztül, miközben kezünk a  kézbölcsőben pihen. A szervezet természetesen reagál ezekre a jelekre, így jön létre a kommunikáció.  A ZYTO™ szoftver rögzíti az egyes válaszokat és ezáltal készíti el azt a kb. 20 oldalas elemzést a fontosabb szervrendszerekről, területekről, állapotokról melyet a kliens kézhez kap a konzultáció végeztével vagy kérésre elektronikus formában küldünk meg.

 

MIRE AD VÁLASZT A SZKENNELÉS?

A ZYTO™ Scan egy döntéstámogató technológia, amely abban segít, hogy megtaláljuk lényünk egészét szemlélve a számunkra legmegfelelőbb eszközöket (illóolajokat, táplálék kiegészítőket, egyéb technikákat és módszereket), testi-lelki harmóniánk megteremtéséhez, jólétünk támogatásához, wellness életmódunk kialakításához.

Amellett, hogy számos kihívásra, kibillentségre, gyengeségre rámutathat nem diagnózis felállítására, betegségek szűrésére, sem bármilyen egészségügyi probléma kezelésére nem használjuk, ezeket csakis szakorvos teheti meg. Szükség esetén megfelelő orvos, szakember, szűrővizsgálat irányba ajánlást teszünk a kliens számára.

 

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE A KONZULTÁCIÓ?

Az ülések általában 60 percet vesznek igénybe. Ebbe beletartozik a kihívások, célok átbeszélése, a mérés (6-8 perc), valamint az elemzés áttekintése, tanácsadás, útmutatás.

 

SZÜKSÉGES-E 2. ALKALOM?

Igen, érdemes a méréseket 4-6 hetente megismételni, hogy folyamatosan a megfelelő wellness támogatásban tudjuk részesíteni önmagunkat fizikai, emocionális és mentális síkon egyaránt.

A konzultáció díja: 10 000,-/alkalom vagy 30€

Védett tartalom!